Фирма Тива 85 ООД предлага всички видове интериорно обзавеждане. Ниски цени и гаранционно обслужване на продуктите. Ние притежаваме повече от 10 години опит в производството на мебели от ПДЧ и МДФ и в момента сме на челно место на пазара в България.

Благодарение на собствената производствена база в Хасково, с която разполагаме ние успяваме да предложим завършен цикъл от проектиране до краен продукт, задоволявайки по този начин индивидуалните потребности и изисквания на своите клиенти.
Фирма Тива 85 е специализирана в създаването и изпълнението на нестандартни проекти за мебели и обзавеждане.Предлагаме и цялостни решения за жилища.

Продуктовата ни гама е от най-богатите в бранша, акцентът пада изцяло върху модерния дизайн, висококачествените материали и първокласно изпълнение на мебелите.

Разполагайки с капацитет за поемане на поръчки с голям обем и гъвкавата ни ценова политика  даваме възможност за изключително атрактивни преференциални условия за корпоративни клиенти, обзавеждане на хотели и заведения.

Благодарение на отлична организация, широка партньорска мрежа и млад професионално подготвен екип, фирмата ни се утвърждава на пазара, като налага собствен нестандартен стил, съчетан както с тенденциите, налагани от водещи архитекти и дизайнери, така и с изпълнение на индивидуални решения, изцяло съобразени с предпочитанията и нуждите на клиента.

Убедете се сами, ние Ви очакваме!

 

Изключителен дизайн
Бърза доставка
Достъпни решения
За контакти

ул. Ихтиман 1, Хасково/България

+359 896 57 45 34
 office@tiva85.com
Как да ни откриете

Какво се говори за нас?

  • Много съм доволен от екипа на Tiva85, със своето коректно и професионално отношение, определено ще ме направят лоялен клиент.

    Иван Кокудев, Софтуерен инженер
  • Искам да изкажа благодарност на хората от екипа на Tiva85 за професионализма и добре свършената работа. В офиса на фирмата персонала е добре обучен и не по-малко важно приветлив и усмихнат. Консултантите ми помогнаха много с избора на мебели и вида на метериал за изработката, съобразен с даденостите на апартамента.

    Иван Иванов, Бизнесмен
  • Останах много доволен от обслужването на екипа. Асортиментът от продукти е доста добър, фирмата е много гъвкава и коректна спрямо клиентите си.

    Иван Петров, Архитект

0

Уникални продукти

0

Доволни клиенти

0

Дни заедно

0

Награди